Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje achter laat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.159.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Inez Inez schreef op 10 oktober 2019 om 12:21:
Als wij op vakantie gaan weten we dat ons hondje Xaya ook een goede vakantie heeft. Zodra we aan komen rijden bij het pension spitsen haar oren en gaat ze schudden met haar kont van plezier en kan niet wachten om naar binnen te gaan. Ze ziet ons niet meer staan en gaat graag mee met haar begeleider, dit is voor ons genoeg om te weten dat ze het goed heeft ๐Ÿ‘. Onze complimenten voor dit pension, echt super!!
Fam pannekoek Fam pannekoek schreef op 21 augustus 2019 om 00:09:
Wat is het toch fijn om Donny Guus en Rico met fijn vertrouwd gevoel achter te laten jullie geven ze zoveel liefde en aandacht dat ze het helemaal niet erg vinden om bij jullie te zijn zijn altijd blij Als wij ze brengen komen heerlijk gewassen en schoon te terug jullie zijn gouden mensen voor ons en onze 3 mannen dank jullie wel!!!
Annelies Emmerig Annelies Emmerig schreef op 12 augustus 2019 om 10:48:
Onze hond Floor breng ik nu al tien jaar met een gerust hart naar Arbina tijdens onze vakanties. Zodra ik onze auto geparkeerd heb, dan wil Floor zo snel mogelijk de auto uit en gaat als een dolle door het hek heen op zoek naar Karien, Nel, Marleen en de andere enthousiaste verzorgers die haar altijd meteen bij naam begroeten. Leuk vinden wij dat! Ook deze zomer is Floor bij Arbina geweest. Ze was er ook tijdens die hele hete dagen. Floor had erg last van de hitte maar door de extra aandacht, alertheid en liefdevolle verzorging heeft zij die tropische dagen doorstaan. Daar zijn wij de verzorgers erg dankbaar voor. Als wij Floor ophalen, is ze altijd gewassen en ziet ze er goed verzorgd uit. Ook is Floor altijd weer enthousiast ons te zien en dat maakt het voor ons niet moeilijk om haar tijdens vakanties naar Arbina te brengen, omdat wij weten dat er goed gezorgd wordt voor haar en dat ze het daar ook fijn heeft met andere honden. Wij zijn dan ook blij met alle verzorgers die bij Arbina werken en kunnen Arbina dan ook van harte aanbevelen als vakantie adres voor uw hond of kat.
Boris en Annelies Emmerig Boris en Annelies Emmerig schreef op 11 augustus 2019 om 05:56:
Onze lieve hond Floor was tijdens de grote hittegolf van de zomer van 2019 bij Arbina. Ze had het erg warm, maar de verzorgers van Arbina hebben alles gedaan om Floor toch wat koelte te geven. Iedere keer als we Floor naar Arbina brengen, is ze blij en een dier liegt nooit! Arbina, hartelijk bedankt!
Marco van horssen Marco van horssen schreef op 26 juli 2019 om 16:22:
Hierbij willen wij laten weten dat onze grootste vriend Chico (akita inu) op de mooie leeftijd van bijna 14.5 jaar is overleden. Hij is een paar keer bij jullie geweest, wel geruime tijd terug.
Fam. Schneider-Ambergen Fam. Schneider-Ambergen schreef op 6 juni 2019 om 15:18:
Wij willen jullie bedanken voor de liefdevolle opvang van River, onze Drentsche patrijshond. Helaas, zondagmiddag 2 juni, hebben we hem moeten laten inslapen. Hij is 12 jaar geworden. Wij konden altijd met een gerust hart op vakantie gaan. Karien, Nel, Marleen, en de andere verzorgers, dankjulliewel!
Diana de Haer Diana de Haer schreef op 25 mei 2019 om 22:24:
Ik heb al mijn hele leven honden, maar dit is de eerste keer dat ik een huisdier naar een pension heb gebracht. Ik kon altijd terecht bij mijn ouders en later waren de kinderen groot genoeg en woonden nog thuis. Het was een hele stap voor mij om onze herder Nicky naar een pension te brengen. Het is net alsof je je kind voor het eerst naar de peuterspeelzaal bengt. Eerst een dagje proef draaien en daarna gelijk een hele week. Maar ik denk dat het voor mij meer wennen was dan voor haar. Wat heeft ze het goed gehad en wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Ik kon altijd even bellen om te vragen hoe het ging en dat is zo fijn. Ze had al heel snel een fijn vriendje gevonden en na een week haalde ik een blije Nicky op die er heel goed uitzag en thuis gelijk helemaal zichzelf was. Voor mij een teken dat ze het naar haar zin heeft gehad. Dank je wel aan alle verzorgers. Groetjes Diana.
marielle van der kamp marielle van der kamp schreef op 6 maart 2019 om 15:52:
Lieve allemaal, wat was het moeilijk om afgelopen dinsdag jullie te vertellen dat Saar deze zomer niet naar jullie toe zal komen. Ik ben de tel kwijt geraakt, maar ik geloof dat ze ruim 10 jaar bij jullie is geweest. Zomaar een tip van een toenmalige collega en wat was het een goeie...! Dankjewel voor jullie reactie na mijn telefoontje, daaruit blijkt hoe jullie met hart en ziel voor de dieren zorgen! Marielle van der Kamp
Familie van Gent Familie van Gent schreef op 12 februari 2019 om 16:20:
Bijna 12 jaar heeft onze Banjer heerlijke vakanties beleefd bij jullie! Hij ging met veel plezier naar Arbina! Hij kwam altijd heerlijk fris gewassen weer naar huis! Helaas is hij afgelopen week overleden...een groot gemis! Heel veel dank voor de goede zorgen! Groetjes!
Lia van Wingerden-Been Lia van Wingerden-Been schreef op 5 december 2018 om 12:16:
Het afgelopen jaar was onze duitse herder Ziva meerdere malen bij Arbina en wat konden we goed zien dat de structuur bij Arbina haar goed heeft gedaan. Na het lange vakantieverblijf kwam ze ook lekker gewassen en 'gekapt' naar huis. Ook in 2019 gaan we weer een paar keer een plekje voor reserveren.
Huub y Frank Huub y Frank schreef op 8 april 2018 om 15:41:
Wij hebben onze hond Wammes in de jaren 2002 - 2013 altijd met heel vertrouwen bij Karien & Nel laten logeren. Hartelijke groet van Huub y Frank Guesthouse la Pedriza Iznajar Andalucia๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜