Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje achter laat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.33.158 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Willie en Ieneke Willie en Ieneke heeft geschreven op 14 september 2020 om 12:42:
Vanmorgen Reesie bij jullie opgehaald. Onze half windhond zag ik lopen tussen de andere honden met een zwaaistaart van plezier. Dan weet ik dat ze het naar haar zin heeft. Dank voor jullie goede zorgen. Ik heb net alvast bij Karien geboekt voor de zomer van 2021. Fijn zo een adres waar je je hond kan laten logeren met een goed gevoel!
Yolanda Yolanda heeft geschreven op 3 april 2020 om 20:24:
Arbina is met recht een Dieren HOTEL! Karien, Nel, Marleen en ook de nieuwere medewerkers zijn zeer deskundig en betrokken. Echte dierenvrienden. Zij verdienen een dikke pluim! Ik breng m'n Oud-Duitse Herder Rasha al jaren met plezier naar de dagopvang. En ook voor een logeerpartijtje of vakantie. Dan wordt er een leuk maatje voor haar gezocht zodat ze lekker kan spelen en niet eenzaam is. De hokken zijn altijd keurig schoon en er wordt erg goed op de dieren gelet. Ieder mankementje, hoe klein ook, wordt direct gemeld. En mocht de nood aan de man zijn, dan is de dierenarts vlakbij. Helemaal top! Ik kan Arbina echt aanraden aan iedereen die een goed, betrouwbaar en warm onderkomen zoekt voor z'n hond (of kat). Voor een dag of een paar weken. Bij Arbina laat je je lieve viervoeter met een gerust hart achter!
Rita Bakker Rita Bakker heeft geschreven op 11 februari 2020 om 16:49:
Ha Nel, Karien, Marleen en alle anderen, nog maar een maand geleden tegen Marleen verteld dat we gezinsuitbreiding hebben gekregen in de vorm van puppy Rex, nu inmiddels bijna vier maanden oud, hij zal vast over enige tijd komen logeren. Maar helaas moeten we nu ook vertellen dat we afgelopen vrijdag onze Roy hebben moeten laten inslapen. Roy, onze trouwe Berner, is acht jaar geworden. Roy is heel wat keren bij jullie komen logeren. Vaak samen met zijn maatjes, een enkele keer alleen en dan zochten jullie een maatje voor hem. Hij ging altijd blij met jullie mee, was goed verzorgd en prachtig gewassen en geborsteld als we hem kwamen ophalen. Ondanks onze pup, en onze oppashonden Boef en Truus, is het stil in huis. Dank voor alle goede zorgen voor Roy. Tot ziens, Johan en Rita
Yvonne van Alfen Yvonne van Alfen heeft geschreven op 19 januari 2020 om 18:55:
Mijn hondje in de 1e week januari voor de 2e keer op zijn bejaarde leeftijd!! voor 10 dagen logeren. Ik had afgesproken hem in de ochtend te brengen zodat er nog even gekeken kon worden welk hondje bij hem paste voordat hij de avond ingaat het is erg vroeg donker. Weer een knoop in mijn maag voordat ik hem ging brengen. Weer veel regen voorspeld ( hij heeft een hekel aan regen en kou) Wilde het weer aangeven haha maar dacht ze weten het vast nog wel. Wat blijkt tijdens het brengen liep hij zo mee de kennel in toen zijn naam werd geroepen DJ ga je mee..... Dat voelde goed. Weer 2 keer gebeld hoe het was met hem helemaal goed niks vreemd aan hem te merken. Heel fijn, eenmaal weer thuis was hij wel iets afgevallen, maar dat kon hij makkelijk hebben. De dierenarts is hier heel blij mee haha ( was te dik). DJ was lekker schoon toen ik hem kwam halen. Hij had flink in de modder liggen rollen. Super blij weer hoe hij werd ontvangen is in het pension Dat er extra op hem gelet word toch een ouder hondje. Ik hoop dat DJ nog een aantal jaren kan komen logeren. Alle verzorgers weer heel erg bedankt voor de goede zorgen voor mijn kleine vriendje DJ. Yvonne van Alfen
Yedi ter Jaar Yedi ter Jaar heeft geschreven op 16 november 2019 om 18:06:
Als vanaf 3 maanden oud kwam ik bij Arbina. Nel en Karien, jullie sloot ik direct in mijn hart. Netzo als Marleen en anderen die met mij 13 jaren hebben gespeeld, mij verzorgd en gewassen. Dan waren ze thuis ook weer blij met mijn witte vacht. Dank jullie wel voor mijn 2e thuis! Nu eeuwig thuis. Yedi X 7-11-2019.
Yvonne van Alfen Yvonne van Alfen heeft geschreven op 20 oktober 2019 om 15:13:
Mijn 10 jarig hondje voor het eerst naar Arbina. Dag proef draaien 1 week later 9 dagen. Het was een week met heel veel regen. Dj heeft thuis een hekel aan regen, wil dan niet eens naar buiten. Koud was het ook, ook aan kou heeft hij een hekel. Staat thuis te bibberen aan de lijn. Heb dat ook aangeven bij Marleen, ze vond het echt niet raar, stelde mij gerust. We drogen de honden af en de kachel gaat aan. Tijdens de vakantie 2x gebeld hij was vrolijk maar wilde niet echt eten. Dat moest wel veranderen. Dag later weer gebeld De oplossing was gevonden! Wat leverworst over zijn eten. Ik was hier helemaal blij mee wat een geruststelling als je zo ver van huis zit. Volgende vakantie staat al gepland voor DJ. Alle verzorgers heel erg bedankt voor de goede zorgen van DJ en tot de volgende keer.
Inez Inez heeft geschreven op 10 oktober 2019 om 12:21:
Als wij op vakantie gaan weten we dat ons hondje Xaya ook een goede vakantie heeft. Zodra we aan komen rijden bij het pension spitsen haar oren en gaat ze schudden met haar kont van plezier en kan niet wachten om naar binnen te gaan. Ze ziet ons niet meer staan en gaat graag mee met haar begeleider, dit is voor ons genoeg om te weten dat ze het goed heeft ๐Ÿ‘. Onze complimenten voor dit pension, echt super!!
Fam pannekoek Fam pannekoek heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 00:09:
Wat is het toch fijn om Donny Guus en Rico met fijn vertrouwd gevoel achter te laten jullie geven ze zoveel liefde en aandacht dat ze het helemaal niet erg vinden om bij jullie te zijn zijn altijd blij Als wij ze brengen komen heerlijk gewassen en schoon te terug jullie zijn gouden mensen voor ons en onze 3 mannen dank jullie wel!!!
Annelies Emmerig Annelies Emmerig heeft geschreven op 12 augustus 2019 om 10:48:
Onze hond Floor breng ik nu al tien jaar met een gerust hart naar Arbina tijdens onze vakanties. Zodra ik onze auto geparkeerd heb, dan wil Floor zo snel mogelijk de auto uit en gaat als een dolle door het hek heen op zoek naar Karien, Nel, Marleen en de andere enthousiaste verzorgers die haar altijd meteen bij naam begroeten. Leuk vinden wij dat! Ook deze zomer is Floor bij Arbina geweest. Ze was er ook tijdens die hele hete dagen. Floor had erg last van de hitte maar door de extra aandacht, alertheid en liefdevolle verzorging heeft zij die tropische dagen doorstaan. Daar zijn wij de verzorgers erg dankbaar voor. Als wij Floor ophalen, is ze altijd gewassen en ziet ze er goed verzorgd uit. Ook is Floor altijd weer enthousiast ons te zien en dat maakt het voor ons niet moeilijk om haar tijdens vakanties naar Arbina te brengen, omdat wij weten dat er goed gezorgd wordt voor haar en dat ze het daar ook fijn heeft met andere honden. Wij zijn dan ook blij met alle verzorgers die bij Arbina werken en kunnen Arbina dan ook van harte aanbevelen als vakantie adres voor uw hond of kat.
Boris en Annelies Emmerig Boris en Annelies Emmerig heeft geschreven op 11 augustus 2019 om 05:56:
Onze lieve hond Floor was tijdens de grote hittegolf van de zomer van 2019 bij Arbina. Ze had het erg warm, maar de verzorgers van Arbina hebben alles gedaan om Floor toch wat koelte te geven. Iedere keer als we Floor naar Arbina brengen, is ze blij en een dier liegt nooit! Arbina, hartelijk bedankt!
Marco van horssen Marco van horssen heeft geschreven op 26 juli 2019 om 16:22:
Hierbij willen wij laten weten dat onze grootste vriend Chico (akita inu) op de mooie leeftijd van bijna 14.5 jaar is overleden. Hij is een paar keer bij jullie geweest, wel geruime tijd terug.
Fam. Schneider-Ambergen Fam. Schneider-Ambergen heeft geschreven op 6 juni 2019 om 15:18:
Wij willen jullie bedanken voor de liefdevolle opvang van River, onze Drentsche patrijshond. Helaas, zondagmiddag 2 juni, hebben we hem moeten laten inslapen. Hij is 12 jaar geworden. Wij konden altijd met een gerust hart op vakantie gaan. Karien, Nel, Marleen, en de andere verzorgers, dankjulliewel!
Diana de Haer Diana de Haer heeft geschreven op 25 mei 2019 om 22:24:
Ik heb al mijn hele leven honden, maar dit is de eerste keer dat ik een huisdier naar een pension heb gebracht. Ik kon altijd terecht bij mijn ouders en later waren de kinderen groot genoeg en woonden nog thuis. Het was een hele stap voor mij om onze herder Nicky naar een pension te brengen. Het is net alsof je je kind voor het eerst naar de peuterspeelzaal bengt. Eerst een dagje proef draaien en daarna gelijk een hele week. Maar ik denk dat het voor mij meer wennen was dan voor haar. Wat heeft ze het goed gehad en wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Ik kon altijd even bellen om te vragen hoe het ging en dat is zo fijn. Ze had al heel snel een fijn vriendje gevonden en na een week haalde ik een blije Nicky op die er heel goed uitzag en thuis gelijk helemaal zichzelf was. Voor mij een teken dat ze het naar haar zin heeft gehad. Dank je wel aan alle verzorgers. Groetjes Diana.
marielle van der kamp marielle van der kamp heeft geschreven op 6 maart 2019 om 15:52:
Lieve allemaal, wat was het moeilijk om afgelopen dinsdag jullie te vertellen dat Saar deze zomer niet naar jullie toe zal komen. Ik ben de tel kwijt geraakt, maar ik geloof dat ze ruim 10 jaar bij jullie is geweest. Zomaar een tip van een toenmalige collega en wat was het een goeie...! Dankjewel voor jullie reactie na mijn telefoontje, daaruit blijkt hoe jullie met hart en ziel voor de dieren zorgen! Marielle van der Kamp
Familie van Gent Familie van Gent heeft geschreven op 12 februari 2019 om 16:20:
Bijna 12 jaar heeft onze Banjer heerlijke vakanties beleefd bij jullie! Hij ging met veel plezier naar Arbina! Hij kwam altijd heerlijk fris gewassen weer naar huis! Helaas is hij afgelopen week overleden...een groot gemis! Heel veel dank voor de goede zorgen! Groetjes!
Lia van Wingerden-Been Lia van Wingerden-Been heeft geschreven op 5 december 2018 om 12:16:
Het afgelopen jaar was onze duitse herder Ziva meerdere malen bij Arbina en wat konden we goed zien dat de structuur bij Arbina haar goed heeft gedaan. Na het lange vakantieverblijf kwam ze ook lekker gewassen en 'gekapt' naar huis. Ook in 2019 gaan we weer een paar keer een plekje voor reserveren.
Huub y Frank Huub y Frank heeft geschreven op 8 april 2018 om 15:41:
Wij hebben onze hond Wammes in de jaren 2002 - 2013 altijd met heel vertrouwen bij Karien & Nel laten logeren. Hartelijke groet van Huub y Frank Guesthouse la Pedriza Iznajar Andalucia๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜